Royal Greenland og fangstområder Royal Greenland anbefaler, at man fortrinsvist anvender fisk fra havene omkring os, hvor det iskolde vand giver en langsommere vækst og en bedre kødstruktur. - Nordøstlige Atlanterhav FAO 27 Underområde I Underområde II Afsnit II a Afsnit II b Underområde III Afsnit III a Afsnit III b,c Afsnit III b (23) Afsnit III c (22) Afsnit III d (24-32) Underområde IV Afsnit IV a Afsnit IV b Afsnit IV c Barentshavet Norskehavet, Svalbard og Bjørneø Norskehavet Svalbard og Bjørneø Skagerrak, Kattegat, Øresund, Bælthavet og Østersøen; Skagerrak og Kattegat Øresund og Bælthavet eller overgangsområdet Øresund Bælthavet Østersøen Nordsøen Nordlige Nordsøen Centrale Nordsøen Sydlige Nordsøen - Nordvestlige Atlanterhav FAO 21 - Midtvestlige Atlanterhav FAO 31 - Midtøstlige Atlanterhav FAO 34 - Sydvestlige Atlanterhav FAO 41 - Sydøstlige Atlanterhav FAO 47 - Middelhavet FAO 37 - Sortehavet FAO 37 - Det Indiske Ocean FAO 51 og 57 - Stillehavet FAO 61, 67, 71, 77, 81 og 87 - Antarktis FAO 48, 58, og 88 FAO står for “Food and Agricultural Organisation” og den internationale organisation har udviklet et system, hvor verdenshavene er delt ind i zoner som hver har deres eget nummer. På Royal Greenlands etiketter fremgår fangstområdet altid tydeligt, så du til enhver tid kan se hvor din fisk er fanget.
Download PDF fil
Arkiv
Byg din egen flipbook